V.a. 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

5 tips voor romantische Valentijn Moments

5 tips voor romantische Valentijn Moments - Spoon Moment

Love is in the air! 🥰
En wat is er nu leuker dan de liefde vieren met een creatieve en hartverwarmende Valentijns date?💕

Bij Spoon Moment weten we dat een Valentijnsdag vol romantiek en plezier de beste Valentijnsdag is. Daarom hebben we 5 fantastische tips voor je samengesteld om deze dag extra speciaal te maken. Of je nu met je liefste samen bent of een gezellige avond met vrienden plant, ontdek onze Valentijn Moments voor een betoverende dag vol liefde en genot. Laten we samen de magie van de liefde vieren! 🌹✨

1. Thee Tasting voor Twee 🍵💑

Ga samen op ontdekkingsreis door de wereld van smaken met een Spoon Moment thee tasting. Bestel de try-out box, zet verschillende theesoorten, en geniet van een romantische middag thee ontdekken. Zorg voor warme dekens, lekker de kaarsjes aan, maak lekkere snacks en kruip met een kopje liefde tegen elkaar aan. 

2. Self-Care Date Night 🌹🧖‍♀️

Creëer een spa-achtige sfeer thuis. Neem de Love Moments box, met heerlijke lepels en skincare tools, en beleef een ontspannen self-care avondje met je partner. Steek de zuiverende wierook aan, zet rustgevende muziek op, en geniet van de winteravond. Tip: deze playlist op Spotify is om weg te dromen met jouw lover of bestie.


3. Samen Koken met Kruiden 🍲💖

Kies een hartverwarmend recept uit en ga samen in de keuken aan de slag. Voeg een vleugje liefde toe met lekkere kruiden en spoons. Een culinaire ervaring met een romantisch tintje! Denk aan gerechten zoals een kruidige pompoensoep met de Curcuma Spoon, geglaceerde Zalm met Ginger Spoon en als dessert een Chai Cheesecake… Yummmm!

4. Winterse Picknick in het park 🍓🧺

Kleed je lekker warm aan, pak je dekens in, vul een mand met winterse lekkernijen, en ga voor een picknick in bijvoorbeeld het Vondelpark. Vul een thermosbeker met warme chocolademelk, uiteraard met een Chai Spoon voor een winterse smaakexplosie. Liever een matcha latte maken? Onze melkopschuimer is zeer compact en gemakkelijk te nemen voor onderweg. Zo geniet jij op elke plek van een Spoon Moment Latte.

5. Creatieve Schilderavond 🎨❤️

Koop wat schildersbenodigdheden, zet een kop thee en ga samen creatief aan de slag. Hoe leuk is het om deze portretten van elkaar te maken? Maak er een uniek moment van, omringd door jullie eigen kunstwerken en de magie van de liefde!

@derya.tavas

Art date🩷 Song: „Dream of you“ will be released soon!! You would support us a lot if you use this sound <3

♬ Dream of you - Derya

Nog op zoek naar een tof cadeau voor jouw geliefde tijdens de Valentijns date? In de Spoon Shop staan heel veel leuke goodies en liefdevolle cadeaus! 🎁💝


Spoon Moment Valentijn brievenbuscadeau

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.