Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Terugbetalings, retour & verzendbeleid

Terugbetalings & retourbeleid

Retourneren

Volgens het Europees recht heeft u 14 dagen recht op het herroepingsrecht. Het termijn begint te lopen vanaf het moment dat de (gehele) bestelling door de u is ontvangen.

Het product dient in de originele verpakking en zonder gebruikkssporen teruggestuurd te worden. In het geval van gebruikssporen, wordt het product niet retour genomen.

Als u een item terug wilt sturen, vragen we u vriendelijk een begeleidend briefje toe te voegen met daarin duidelijk uw naam en het ordernummer, dit bespoedigd de verwerking van uw retour. 

Het te retourneren item dient binnen 14 dagen in het bezit van Spoon Moment te zijn. Ons adres:

Spoon Moment / Deli United B.V. 
Wateringweg 60
2031 EJ Haarlem 
Nederland 

Vragen? Bel 023 532 44 18 of mail ons op info@spoonmoment.com

Verzendkosten zijn voor eigen rekening, hierbij draagt u de verantwoordelijkheid dat het pakket op het juiste adres wordt bezorgd dat de producten onbeschadigd aankomen.

Als u de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en het pakket binnen 14 dagen weer in ons bezit is, ontvangt u het aankoopbedrag van het betreffende product retour binnen 5 werkdagen. Kosten voor deze retourzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval worden voor deze terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Let op: in geval van credit card betaling is een retour boeking voor u vaak pas zichtbaar op uw credit card overzicht aan het einde van de maand/termijn. 

Verzendbeleid

Verzendbeleid:
Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan krijgt u hiervan direct bericht. Je pakket wordt bezorgd door PostNL. U ontvangt een e-mail met het trackingnummer, zodat u uw pakket te allen tijde kunt traceren. Als een pakket niet bij een klant kan worden afgeleverd, laat PostNL een bericht achter voor de klant. De klant kan het pakket vervolgens binnen 2 weken ophalen bij een nabijgelegen postkantoor.
Verzendkosten:

Verzendkosten worden bij het afrekenen aan uw bestelling toegevoegd. De vrachtkosten zijn afhankelijk van de bestemming en het gewicht van de bestelling. Vanaf €15,- euro wordt jouw bestelling gratis verzonden (In Nederland & België) 

Uw land is niet beschikbaar voor levering?

Stuur ons een mail op info@spoonmoment.com en we gaan kijken of we ook uw land ter beschikking kunnen stellen.

Wij wensen je veel winkelplezier bij de Spoon Moment Webshop.

Laatste update: 01 november 2022