Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Gun jezelf de self-care die je verdient met de superfood lepels van Spoon Moment.

Écht even een uniek moment voor jezelf.

Ons verhaal, ons ritueel.

Spoon Moment is meer dan alleen een dagelijkse portie superfood om gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen.

Spoon Moment biedt jou een ultiem rustmoment en gezond ritueel om van te genieten. Met de Chai Spoon, Matcha Spoon, Ginger Spoon en Curcuma Spoon kun jij echt even tot jezelf komen en tegelijkertijd werken aan een gezonde leefstijl.

Spoon Moment is opgezet door de zusjes Bo en Nicky Butter en hun vader Marcel. Het waren échte koffiedrinkers die vonden dat het hoog tijd werd voor een gezonder drinkpatroon gedurende de dag. “Er worden dagelijks 33.5 miljoen koppen koffie in Nederland gedronken.” stelt Nicky Butter. “Nu kan een kop koffie best goed voor je zijn, maar door teveel koffie gaan de gezonde effecten ervan verloren. Wij vonden het tijd voor een switch!”.

Na 8 jaar succes met The HoneySpoon, internationaal verkrijgbaar via de horecagroothandel, gingen de zusjes en hun vader op zoek naar de perfecte ingrediënten voor een ready-to-serve thee in zelfde lepelvorm. De HoneySpoon is in een nieuw jasje gestoken en na maandenlang testen en proeven zijn er drie perfecte combinaties met 100% Turkse dennenhoning ontstaan: Matcha, Chai, Curcuma en Ginger. De lepels zijn gemaakt van suikerriet en daarmee volledig biobased.

Een ultieme beleving van self-care

''Met onze family business gaan wij voor het gezonder en mooier maken van de mens door het delen van natuurlijke ingrediënten en superfoods.''

Met onze family business gaan wij voor het gezonder en mooier maken van de mens door het delen van natuurlijke ingrediënten en superfoods. Het concept is eenvoudig: roer onze bio-based theelepel met pure Turkse dennenhoning en natuurlijke superfoods naar keuze in een kop heet water, en je hebt in een handomdraai een heerlijke thee.
De geur, smaak, werking en het gemak van onze spoons komen allemaal samen in deze ultieme beleving van ontspanning, gezondheid en self-care.

Rust, gemak en gezondheid

''In de drukke maatschappij waarin we tegenwoordig leven en we altijd maar door moeten gaan, vergeten we onszelf te vaak. ''

Wij willen jou graag meegeven om goed voor jezelf te zorgen. Spoon Moment voegt rust, gemak en gezondheid toe aan je leven. Het is namelijk niet meer nodig om de ingrediënten zelf te persen, aan te lengen of te bereiden. Trek het lidje van de lepel en roer 1 Spoon door 150-200 ml warme drank totdat de inhoud van de lepel is opgelost. Daarna is het aan jou om te gaan genieten van deze heerlijke smaakbeleving!

Creëer je eigen ritueel

''Je kunt de Matcha Spoon, Ginger Spoon en Curcuma Spoon op ieder moment van de dag gebruiken en je eigen ritueel creëren. ''

Je kunt de Matcha Spoon, Ginger Spoon en Curcuma Spoon op ieder moment van de dag gebruiken en je eigen ritueel creëren. Voeg deze luxe must-have toe aan je ochtendritueel, start je werkdag met een momentje voor jezelf, geef jezelf tijdens de lunch een energieboost wanneer je moe bent of sluit je drukke dag in alle rust af voordat je naar bed gaat. De spoons zijn gemakkelijk mee te nemen, dus zelfs onderweg kun jij je eigen self-care moment creëren.

Op welk moment van de dag gun jij jezelf een Spoon Moment? 

Deel jouw ritueel met ons via socials en gebruik de hashtag #myspoonmoment.