V.a. 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Matcha en acne: Kan het helpen je huid te zuiveren? ✨

Matcha en acne: Kan het helpen je huid te zuiveren? ✨ - Spoon Moment

Hi, wat leuk dat je mijn verhaal wilt lezen! 😍


Ik ben Bo, marketing manager bij Spoon Moment, een van de Spoon Sisters, 29 jaar oud en ik ken de strijd van een onzuivere huid maar al te goed!

Let's be honest, in een tijd van Instagram filters en een hoop creme'tjes en middeltjes kun je soms door de bomen het bos niet meer zien en je erg onzeker maken. Ik heb jarenlang geworsteld met acne, letterijk alle acne-behandelingen gehad, medicijnen gebruikt en skincare gekocht... Tot ik matcha ontdekte. 🌱

Mijn matcha ontdekking.. 🍵

''Ik ging beter voor mijzelf zorgen en naast het stoppen met drinken van koffie, hoopte ik dat matcha mijn huidproblemen zou verbeteren. En dat deed het! Believe it or not, hier is mijn resultaat na 4 maanden gebruik!''

Maar.. Wat doet matcha dan voor je huid? ✨

Matcha zit boordevol antioxidanten die je huid beschermen tegen vrije radicalen, de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren en fijne lijntjes verminderen. Het hydrateert je huid van binnenuit en heeft ontstekingsremmende eigenschappen die helpen bij problemen zoals acne. Dat komt dus vaak echt van binnenuit.

Bovendien bevat matcha ook chlorofyl, dat bekend staat om zijn ontgiftende eigenschappen. Het kan helpen bij het reinigen van de huid en het verwijderen van gifstoffen die acne kunnen veroorzaken.

Daarnaast bevat matcha ook EGCG (epigallocatechinegallaat), een krachtige antioxidant die de talgproductie kan reguleren. Overmatige talgproductie kan bijdragen aan verstopte poriën en acne. Door de talgproductie te verminderen, kan matcha helpen bij het voorkomen van acne-uitbraken en het verminderen van bestaande puistjes.

Kortom, het regelmatig drinken van matcha en het gebruik ervan in huidverzorgingsproducten kan een effectieve manier zijn om acne te bestrijden en een heldere, gezonde huid te bevorderen.

1 Matcha Spoon per dag is al voldoende! In 1 spoon zit 1 gram ceremoniële matcha, de juiste dosering voor een stralende huid. 🤩

Heb je problemen met je huid? Of wil je gewoon een glow? Dan raad ik je de Matcha Spoon aan!

Bedankt dat je deel uitmaakt van de Spoon Moment familie. We staan klaar om je te helpen je beste zelf te zijn! 💚

Love,

Bo
Spoon Sister

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.