V.a. 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Kurkuma Latte: Het makkelijkste recept voor een 'Golden milk'!

Kurkuma Latte: Het makkelijkste recept voor een 'Golden milk'! - Spoon Moment

Als je op zoek bent naar een verwarmend drankje dat zowel heerlijk als voedzaam is, dan is de Golden Latte met de Curcuma Tea Spoon van Spoon Moment precies wat je nodig hebt.

Deze gezonde en kleurrijke drank, gemaakt met kurkuma en andere verkwikkende ingrediënten, zit boordevol voordelen voor je lichaam en geest. In deze blog delen we een heerlijk recept voor de Golden Latte, zodat je zelf kunt genieten van dit gouden drankje.

Ingrediënten voor een Kurkuma Latte (Golden Milk) 

  • 1 kopje plantaardige melk (zoals amandelmelk, kokosmelk of havermelk)
  • 1 Curcuma Spoon van Spoon Moment
  • 1/4 theelepel kaneel
  • 1/4 theelepel gemberpoeder (of ginger spoon)
  • Een snufje nootmuskaat (optioneel, ter decoratie)

Bereiding

  1. Verwarm de plantaardige melk in een steelpan op laag vuur. Zorg ervoor dat het niet gaat koken.
  2. Voeg de curcuma spoon, kaneel en gemberpoeder toe aan de melk en meng alles goed door elkaar. Blijf roeren totdat alle specerijen goed zijn opgenomen.
  3. Giet de Golden Latte in een mok en garneer met een snufje nootmuskaat voor een extra vleugje smaak en een feestelijke uitstraling.
  4. Geniet van je zelfgemaakte Golden Latte en laat de warme en verkwikkende smaken je zintuigen verwennen.

Waarom Spoon Moment's Curcuma Spoon hier zo handig voor is? 

  1. Eenvoudige dosering: Met de Curcuma Tea Spoon hoef je je geen zorgen te maken over het afmeten van de juiste hoeveelheid kurkumapoeder. De lepel is speciaal ontworpen om één perfecte portie kurkumapoeder af te meten, waardoor je altijd de optimale hoeveelheid kunt gebruiken in je drankjes, recepten en smoothies. Dit maakt het gebruik van kurkuma super handig en nauwkeurig.

  2. Geen knoeien of verspillen: De Curcuma Tea Spoon zorgt ervoor dat je kurkumapoeder gemakkelijk kunt doseren zonder te knoeien of verspillen. Dit minimaliseert verspilling en zorgt voor een schone en gemakkelijke ervaring. Yay, geen oranje vingers en handen meer! 🧡

  3. Handig voor onderweg: De Curcuma Tea Spoon is ook ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. Of je nu op kantoor bent, op reis of in de sportschool, je kunt de Curcuma Tea Spoon gemakkelijk meenemen en toevoegen aan je latte, smoothie of een kopje warm water. Op deze manier kun je altijd genieten van de voordelen van kurkuma, waar je ook bent.

De gezondheidsvoordelen van een golden latte 

De Golden Latte met de Curcuma Tea Spoon van Spoon Moment biedt tal van voordelen voor je welzijn. Kurkuma staat bekend om zijn ontstekingsremmende en antioxidant-eigenschappen, terwijl gember en kaneel kunnen helpen bij het bevorderen van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem.

Bovendien kan het toevoegen van zwarte peper de opname van curcumine, de actieve stof in kurkuma, verbeteren. Bij de curcuma spoon zit dit al in de ingrediënten verwerkt. 

Disclaimer: Raadpleeg altijd een medisch professional als je specifieke gezondheidsaandoeningen hebt of vragen hebt over het gebruik van kurkuma in je dieet.

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.