Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Strawberry Matcha Latte 🍵🍓

Strawberry Matcha Latte 🍵🍓 - Spoon Moment

Strawberry Matcha Latte: De Nieuwe Zomerse Sensatie!

Heb je het al gezien? De "Strawberry Matcha Latte" gaat helemaal viraal op Instagram en TikTok. En geloof ons, dit wil je niet missen! 🍵🍓

Deze verrukkelijke mix van zoete aardbeien en krachtige matcha is een perfecte traktatie voor warme dagen. Tijd om jezelf te verwennen met dit heerlijke drankje!

Recept: Aardbei Matcha Latte

Ingrediënten:

 • 5 aardbeien (vers of uit de vriezer)
 • Veel ijs
 • Slagroom
 • Drakenfruitpoeder of bietenpoeder
 • Opgeklopte melk (havermelk is onze favoriet!)
 • 1 Matcha Spoon

Bereidingswijze:

 1. Aardbeien Puree: Doe 5 aardbeien in een glas en stamp ze tot je een mooie puree hebt. Gebruik gerust aardbeien uit de vriezer als je geen verse hebt, dat werkt net zo goed!
 2. IJs en Melk: Voeg lekker veel ijs toe aan het glas en vul het daarna met opgeklopte melk. Wij zijn dol op Oatly havermelk, maar je kunt natuurlijk je favoriete melk gebruiken. Holland Jersey melk is trouwens ook heerlijk en schuimt als de beste!
 3. Matcha Bereiden: Roer 1 Matcha Spoon door een klein laagje heet water tot de inhoud volledig is opgelost. Voeg het daarna toe aan het glas. 
 4. Slagroom kloppen: Klop zo'n 20 ml slagroom op met het sap van roze dragonfruit, drakenfruitpoeder of bietenpoeder. (Je kunt deze stap ook weglaten voor een gezondere versie)
 5. Samenvoegen: Voeg langzaam de roze slagroomtoef aan de strawberry matcha latte toe en enjoy the pink magic! 

Vergeet niet om jouw creatie met ons te delen op social media en tag ons in je stories! Geniet van deze gezonde en verfrissende Matcha latte met aardbei.  

Cheers to magic matcha moments! 🍵🍓

← Eerdere post

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.