Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

De voordelen van kurkuma voor een stralende huid!

De voordelen van kurkuma voor een stralende huid!

Ben jij klaar voor een natuurlijke glow? Ontdek het geheim van deze ✨#SKINFOOD✨!

Kurkuma, de gouden wortel, biedt een scala aan voordelen voor je huid en kan je huid transformeren! Hier zijn enkele redenen waarom je kurkuma aan je skincare routine en dagelijkse voeding zou moeten toevoegen.  
 
🧡 Kalmeer en Verzorg Curcumine, het actieve bestanddeel in kurkuma, is een krachtige ontstekingsremmer. Het helpt om ontstekingsmarkers in je lichaam te verminderen, waardoor je poriën kleiner worden en je huidteint en pH-balans verbeteren. Perfect voor een kalme, gebalanceerde huid!
 
🧡 Stralende Huid Zonder Puistjes Kurkuma is je beste vriendin in de strijd tegen acne. De ontstekingsremmende eigenschappen verminderen roodheid en verzachten geïrriteerde huid. Het helpt ook om littekens en donkere vlekken te verminderen en voorkomt verstopte poriën en puistjes. 
 
🧡 Bye bye wallen! Zorgen donkere kringen en wallen onder je ogen voor een vermoeide uitstraling? Kurkuma helpt om een natuurlijke glow te krijgen en vermindert zwellingen rondom de ogen. Zo zie je er fris en uitgerust uit, elke dag opnieuw!
 
🧡 Tijdloos mooi! Kurkuma is een natuurlijk wapen tegen de tekenen van veroudering. Het helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen, houdt je huid soepel en verbetert de elasticiteit. Voeg kurkuma toe aan je skincare routine en geniet van een jeugdige, stralende huid.
 
Curcuma Spoon Gezichtsmasker
Wist je dat je ook een kurkuma gezichtsmasker kunt maken met de Curcuma Spoon? Heel simpel: maak de spoon open en breng de honing met kurkuma met een kwastje aan op je gezicht. (Let op dat je niks lekt op je kleding/tapijt) Laat het masker 15 minuten intrekken en was het daarna af met lauwwarm water. Zo geef je je huid een extra boost! 🧖🏽‍♀️

Drink jouw huid mooier
Onze Curcuma Spoon maakt het eenvoudig om dagelijks te profiteren van de voordelen van kurkuma. De spoons bevatten namelijk de perfecte dosis om jouw huid te laten stralen van binnenuit. Roer simpelweg de lepel in heet water of maak een golden milk en geniet van een heerlijke, gezonde drank die je huid van binnenuit verzorgt. Want.. ‘A Spoon a day, keeps the doctor away’! 🥄

Geef je huid de natuurlijke verzorging die het verdient met Curcuma Spoon
 

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.