V.a. 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Ontdek de voordelen van Kurkuma en upgrade je self-care routine

Ontdek de voordelen van Kurkuma en upgrade je self-care routine - Spoon Moment

Ben jij klaar voor een nieuwe blog over het nieuwste must-have product voor een gezond en luxe self-care moment? Maak kennis met de Curcuma Spoon van Spoon Moment!

Als je denkt dat kurkuma alleen geschikt is voor het kruiden van je eten, think again! Kurkuma, ook wel bekend als het heilige poeder uit India, heeft namelijk vele voordelen voor je gezondheid. En Spoon Moment heeft het in een handige lepelvorm gegoten, zodat je het op elk moment van de dag kunt gebruiken.

Wat zit er in de Curcuma Spoon? 

De Curcuma Spoon bevat 1,5 gram kurkuma extract en poeder, een halve gram zwarte peper poeder en 6,5 gram Turkse dennenhoning. De combinatie van extract en poeder zorgt voor een optimale werking, terwijl de zwarte peper poeder de opname van de werkzame stoffen in kurkuma verbetert. En de honing? Die maakt het geheel lekker zoet en zacht.

kurkuma voordelen

Waarom zou je kurkuma willen gebruiken? 

Het heeft een positieve invloed op je zenuwen en zenuwstelsel, houdt je gewrichten soepel en draagt bij aan een gezonde huid. En wist je dat kurkuma ook ontstekingsremmend werkt en vrije radicalen neutraliseert! Gezondheidsvoordelen all over the place dus!

Hoe maak je de Curcuma Spoon? 

Simpel: roer de lepel door heet water tot alles is opgelost. Vind je het te sterk? Voeg dan wat extra heet water toe. Je kunt er ook een koude Kurkuma Latte mee maken door de Spoon eerst aan te lengen met heet water en vervolgens koude melk en ijs toe te voegen. Of gebruik het voor het maken van de populaire 'golden milk' of als smaakmaker in verschillende gerechten. En het beste van alles? Geen gele handen meer door het gebruik van de lepelvorm!

Upgrade nú je self-care routine!

Als je goed voor jezelf wilt zorgen en wilt genieten van een luxe self-care moment, voeg dan de Curcuma Spoon van Spoon Moment toe aan je routine. En met 30 biobased single-serve spoons in een cilinder, heb je genoeg om een hele maand lang elke dag te genieten.

Dus gooi die kurkuma potjes maar weg, en geniet van een easy-peasy en supergezonde manier om kurkuma in je dieet op te nemen. Maar let wel op: raadpleeg altijd eerst je arts of apotheker als je zwanger bent, borstvoeding geeft, ziek bent of medicijnen gebruikt. Stay healthy and enjoy your spoonful of goodness!

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.