Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Waarom matcha de perfecte vervanger is voor koffie

Waarom matcha de perfecte vervanger is voor koffie - Spoon Moment

Ben jij ook zo verslaafd aan koffie? Voel je je niet compleet wakker zonder je dagelijkse kopje? Dan is het tijd om te switchen naar Matcha! Matcha is een Japanse groene thee in poedervorm, en wordt ook wel het ‘groene goud’ genoemd. Het heeft een aardse smaak en een felgroene kleur. Sommige mensen moeten er even aan wennen, anderen zijn er direct aan verslaafd!

Matcha is niet goedkoop, maar dat komt omdat alleen de allerbeste en jongste blaadjes van de theeplant geschikt zijn voor Matcha, en de productie en verwerking veel ervaring en geduld vereisen. Maar geloof ons, het is het geld meer dan waard.

Waarom is matcha goed voor je? 

Het bevat natuurlijke cafeïne, maar zonder de verslavende gevoelens en energiedips waar je bij koffie en energiedrankjes last van hebt. Matcha wordt ook wel gezien als de gezondste cafeïne van de natuur. En als je het vergelijkt met koffie, is Matcha de meest effectieve energiebron van de natuur. Bovendien bevat Matcha antioxidanten die je lichaam beschermen tegen vrije radicalen en veroudering. Het is dus niet alleen goed voor je energie en focus, maar ook voor je algehele gezondheid!

Hoe gebruik je de Matcha Spoon van Spoon Moment? 

Roer de Matcha Spoon door 150-200 ml heet water of een warme drank tot de Matcha en de 100% Turkse honing zijn opgelost. Je kunt de Spoon ook gebruiken voor een koude Matcha Latte, door eerst de Spoon met heet water aan te lengen en vervolgens koude melk en ijs toe te voegen. Genieten maar!

In een cilinder zitten 30 biobased single-serve spoons, genoeg voor veel luxe self-care momenten! Klik hier om te shoppen.

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.