Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Wat is Spoon Moment en wie zit er achter het merk?

Wat is Spoon Moment en wie zit er achter het merk? - Spoon Moment

Heb je behoefte aan een moment van rust en ontspanning? Dan is Spoon Moment misschien wel iets voor jou! Dit nieuwe theeritueel biedt een moment van self-care en gezondheid van binnenuit.

Wat is Spoon Moment? 

Bij Spoon Moment draait alles om bewuste keuzes maken voor je lichaam en geest. Onze theelepels zijn gevuld met superfoods en honing, zodat je op een natuurlijke en gemakkelijke manier je gezondheid kunt ondersteunen. En het beste van alles? Het smaakt ook nog eens heerlijk!

Onze mixen bevatten superfoods als curcuma, matcha en gember, die bekend staan om hun gezonde eigenschappen. En de toegevoegde honing zorgt niet alleen voor een licht zoete smaak, maar ook voor extra voedingsstoffen en antioxidanten.

Meer dan alleen een gezonde drank

Maar Spoon Moment is meer dan alleen een smaakvolle en gezonde drank. Het is ook een moment voor jezelf, een moment van rust en ontspanning. Door bewust te genieten van je thee, kun je je lichaam beter voelen en beter luisteren naar de signalen die het afgeeft.

Bonus 

En als extra bonus draagt Spoon Moment bij aan je dagelijkse waterinname. Zo blijf je gehydrateerd en gevoed gedurende de dag. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf een Spoon Moment en voel je beter van binnenuit.

Een familiebedrijf, met een passie voor gezondheid 

Spoon Moment is opgezet door de zusjes Bo en Nicky Butter en hun vader Marcel. Het waren échte koffiedrinkers die vonden dat het hoog tijd werd voor een gezonder drinkpatroon gedurende de dag. “Er worden dagelijks 33.5 miljoen koppen koffie in Nederland gedronken.” stelt Nicky Butter. “Nu kan een kop koffie best goed voor je zijn, maar door teveel koffie gaan de gezonde effecten ervan verloren. Wij vonden het tijd voor een switch!”.

Na 8 jaar succes met The HoneySpoon, internationaal verkrijgbaar via de horecagroothandel, gingen de zusjes en hun vader op zoek naar de perfecte ingrediënten voor een ready-to-serve thee in zelfde lepelvorm. De HoneySpoon is in een nieuw jasje gestoken en na maandenlang testen en proeven zijn er drie perfecte combinaties met 100% Turkse dennenhoning ontstaan: Matcha, Curcuma en Ginger. De lepels zijn gemaakt van suikerriet en daarmee volledig biobased.

Meer weten over ons verhaal, ga naar: Ons verhaal, ons ritueel. 

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.