This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Order on weekdays, same day shipping

FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS & BELGIUM

Refund policy

Retourneren

Volgens het Europees recht heeft u 14 dagen recht op het herroepingsrecht. Het termijn begint te lopen vanaf het moment dat de (gehele) bestelling door de u is ontvangen.

Het product dient in de originele verpakking teruggestuurd te worden met eventuele labels zitten er nog aan en zonder gebruikkssporen. In het geval van gebruikssporten, wordt het product niet retour genomen.

Als u een item terug wilt sturen, vragen we u vriendelijk een begeleidend briefje toe te voegen met daarin duidelijk uw naam en het ordernummer, dit bespoedigd de verwerking van uw retour. Onderaan deze pagina vindt u een voorbeeld brief.

Het te retourneren item dient binnen 14 dagen in het bezit van Spoon Moment te zijn. Ons adres:

Spoon Moment / Deli United B.V. 
Wateringweg 60
2031 EJ Haarlem 
Nederland 

Vragen? Bel 023 532 44 18 of mail ons op info@spoonmoment.com

Verzendkosten zijn voor eigen rekening, hierbij draagt u de verantwoordelijkheid dat het pakket op het juiste adres wordt bezorgd dat de producten onbeschadigd aankomen.

Als u de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en het pakket binnen 14 dagen weer in ons bezit is, ontvangt u het aankoopbedrag van het betreffende product retour binnen 5 werkdagen. Kosten voor deze retourzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval worden voor deze terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Let op: in geval van credit card betaling is een retour boeking voor u vaak pas zichtbaar op uw credit card overzicht aan het einde van de maand/termijn.